Organisatie

NEVIB is de Nederlandse Vereniging van Importeurs van Bevestigingsmaterialen en Aanverwante Industriële Producten. Opgericht in 2012, heeft de Vereniging als doel de gezamenlijke belangen van de Nederlandse importbranche in bouten, moeren en schroeven (fasteners) te behartigen. NEVIB heeft daarbij een volledige vrije handel als basisprincipe. Met een zeer aanzienlijke jaarlijkse omzet en met enige duizenden arbeidsplaatsen, is bevestigingsmaterialen een relevante bedrijfstak en een belangrijke speler binnen de gehele Nederlandse bouw en industrie.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen uit de branche:

Voorzitter: Robert Klaassen (Eurobolt)

Penningmeester: Arnoud Booij (ASF Fischer)

Secretaris: Vincent van Dijk (niet-bedrijfsgebonden, extern)

bouten

Bedrijfsbezoek Jeveka, Algemene Ledenvergadering en borrel goed bezocht !

20-05-2017 Geschreven door

Bedrijfsbezoek Jeveka, Algemene Ledenvergadering en borrel goed bezocht !

Op 9 mei 2017 waren ruim 20 deelnemers van bijna alle NEVIB lid-firma’s aanwezig voor een bedrijfsbezoek aan lid-firma Jeveka in Almere-Poort. De bezoekers kregen interessante info, en een rondleiding van zus en broer Stephanie Veltkamp en Adriaan Veltkamp, 3e generatie eigenaren/directie van dit mooie familiebedrijf. De huidige zeer moderne huisvesting werd pas enkele jaren geleden betrokken, en was een flinke uitbreiding in oppervlakte en faciliteiten om snel en adequaat aan de groeiende vraag van de vele duizenden klanten in binnen- en buitenland te voldoen. Zeer veel dank aan gastvrouw en gastheer voor de  vriendelijke ontvangst !

      

 

Ledenvergadering

Na het bedrijfsbezoek kwam de NEVIB bij elkaar in het nabijgelegen Harbor House restaurant voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Zoals gemeld, zal het 3-jaarlijkse EFDA congres in mei/juni 2018 in Nederland plaatsvinden. Als gastheer-organisatie zullen we iets aanbieden, en helpen we bij de logistieke organisatie.

Na afloop van de meeting was er de traditionele NEVIB networking borrel.