Nieuws

Bedrijfsbezoek Jeveka, Algemene Ledenvergadering en borrel groot succes !

Bedrijfsbezoek Jeveka, Algemene Ledenvergadering en borrel groot succes !

Op 9 mei 2017 waren ruim 20 deelnemers van bijna alle NEVIB lid-firma’s aanwezig voor een bedrijfsbezoek aan lid-firma Jeveka in Almere-Poort. De bezoekers kregen interessante info, en een rondleiding van zus en broer Stephanie Veltkamp en Adriaan Veltkamp, 3e generatie eigenaren/directie van dit mooie familiebedrijf. ...

20-05-2017 Geschreven door Lees verder »

NEVIB bezoekt NEDSCHROEF Helmond

      

NEVIB bezoekt NEDSCHROEF Helmond 

Op 26 februari 2015 kwamen zo’n 20 vertegenwoordigers van de meeste NEVIB leden bijeen bij Nedschroef in Helmond voor een bezoek aan dit mooie bedrijf. Nedschroef werd in 1894 opgericht in Helmond. Sinds de 2e helft van de 20e eeuw verschoof de focus naar fasteners voor de automotive industrie, dit naast activiteiten als machines en tooling. Vanaf ...

06-03-2015 Geschreven door Lees verder »

ANTI-DUMPING: NEVIB op gesprek bij Ministeries van Financiën en Buitenlandse ZakenOp 23 februari 2015 ging het Bestuur van NEVIB op gesprek op het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Wij spraken daar met vertegenwoordigers van de Landelijke Douane en Ministeries van Financien en Buitenlandse Zaken over de ernstige problemen die wij thans ondervinden met de hoge AD naheffingen.

In het gesprek presenteerden wij NEVIB en wezen op het feit dat importeurs nu onterecht slach...

06-03-2015 Geschreven door Lees verder »

NEVIB meets EFDA: JAARVERGADERING 2014 IN ROTTERDAM GROOT SUCCES!!

Ruim 90% van NEVIB leden aanwezig op grootste fastenershandel bijeenkomst in Nederland – Netwerken met Europese organisatie EFDA- Technische informatie voor NEVIB leden.

Ruim 25 delegates van bijna alle lid-bedrijven van NEVIB waren 8 september 2014 in Rotterdam aanwezig voor onze jaarvergadering en netwerk- bijeenkomst.

08-12-2014 Geschreven door Vincent van Dijk Lees verder »

NEVIB event bij Eurobolt goed bezocht – anti-dumping regels verduidelijkt

 Op 19 februari 2014 kwamen zo’n 25 vertegenwoordigers van bijna alle  NEVIB leden bijeen bij Eurobolt in ’s-Heerenberg. Gastheer Robert  Klaassen, eigenaar Eurobolt en voorzitter van NEVIB, leidde de bezoekers  rond in zijn bedrijf. Vanuit het pand in ‘s-Heerenberg bedient Eurobolt  zijn klanten in geheel Europa. 

13-03-2014 Geschreven door Vincent van Dijk Lees verder »

Informatie delen en samen optrekken

In deze crisistijd is het van essentieel belang ervoor te zorgen dat de belangen van de fasteners business goed behartigd worden. Een duidelijke stem en het op het juiste moment onder de aandacht brengen van zaken kan het verschil maken tussen crisis en succes. Daarom is de NEVIB opgericht.

Zijn er op dit moment relevante zaken waar u contact over op wilt nemen, stuur ons dan een mail of nee...

23-10-2013 Geschreven door Vincent van Dijk Lees verder »